Włącz się! - Aktualizacja 12.10.2017

Aktualizacja 12.10.2017

W związku z realizacją projektu „Włącz się! Projekt aktywizacji społeczno - zawodowej” nr RPWP.07.01.02.-30-0032/16”, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Wielkopolskiego: Oś priorytetowa: 7. Włączenie społeczne, Działanie: 7.1. Aktywna integracja, Poddziałanie 7.1.2. Aktywna integracja – projekty konkursowe, zapraszamy do składania ofert na na wynajem sal.

Zapytanie - rozeznanie rynku, cenowe - wynajem sali

Przeprowadzenie plastycznych warsztatów integracyjnych

W związku z realizacją projektu „Włącz się! Projekt aktywizacji społeczno - zawodowej” nr RPWP.07.01.02.-30-0032/16”, dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Wielkopolskiego: Oś priorytetowa: 7. Włączenie społeczne, Działanie: 7.1. Aktywna integracja, Poddziałanie 7.1.2. Aktywna integracja – projekty konkursowe, zapraszamy do składania ofert na przeprowadzenie plastycznych warsztatów integracyjnych dla 40 Uczestników Projektu, zgodnie z przedmiotem zamówienia określonym w zapytaniu ofertowym prowadzonym w trybie rozeznania rynku.

Zapytanie ofertowe w ramach projektu „Włącz się! Projekt aktywizacji społeczno - zawodowej” wraz z załącznikami.